VAŠ PRIJATELJ U NAŠEM KRAJU
Pozovite nas +381 31 856 184
Pišite nam mifpetrol@gmail.com
Posetite nas Gmila Priseka 87/1, Zarožje, Bajina Bašta

O NAMA

MIF Petrol Bajina Bašta > O NAMA
Image
VAŠ PRIJATELJ U NAŠEM KRAJU

Već 28 godina smo lideri
u oblasti trgovine motornim gorivima

Od osnivanja, 1992. godine firma MIF PETROL uspešno posluje u oblasti ugostiteljstva i trgovine motornim gorivima. Za to vreme smo izrasli u pouzdanog partnera i lidera u oblasti motornih goriva.

Za ovih 28. godina od porodične firme izrasli smo u lidera u regionu kada je u pitanju oblast motornih goriva. Naše benzinske stanice nalaze se na putu od Beograda do Bajine Bašte, na magistralnom putu između Valjeva i Šapca, zatim na putu od Užica ka Bajinoj Bašti, kao i u samom gradu. Takođe, jedina smo benzinska stanica na planini Tari.

Pored trgovine motornim gorima MIF PETROL se moze pohvaliti time što smo začetnici automatizovanog pranja automobila u Bajinoj Bašti i ova se perionica nalazi na samom ulasku u grad.

0+

godina postojanja

0

zaposlenih

0

litara goriva godišnje

Misija

Kroz uspešno poslovanje koje traje već skoro 3 decenije, uspeli smo da izgradimo i održimo odnos koji počiva na uzajamnom poverenju, lojalnosti i profesionalizmu. Shodno tome, suština misije našeg poslovanja jeste prvenstveno predviđanje, a zatim, kao neophodan potez svake uspešne firme i odgovaranje na potrebe svojih klijenata. Samim tim, tendeciozno stremimo ka tome da na društveno odgovoran i pre svega bezbedan način obezbedimo naše gorivo i energente. Time želimo da omogućimo našim potrošačima i prijateljima pouzdan prevoz robe za njihove potrebe, ali pre svega sigurnost njihovih porodica i uživanje u svakom pređenom kilometru. Recipročno ovim ciljevima, naša firma raste i razvija se i ima tendenciju da održi svoju konkurentnost na postojećem tržištu.

Vizija

Firma MIF Petrol od samog svog osnivanja teži, kako zadovoljstvu svojih klijenata, kao primarnom cilju, tako i konstantnom napredovanju u oblasti usluge i kvaliteta motornih goriva i energenata koja su dostupna na našim pumpama. Postizanjem ovih ciljeva mi nastavljamo da gledamo u budućnost i nastojimo da održimo te kvalitete, a uporedo i da ih konstantno unapređujemo. Time želimo da zadovoljstvo naših potrošača, što i predstavlja naš pokretački motiv, bude uvek na najvišem nivou. Samim tim, među glavnim dugoročnim planovima je i probijanje na tržište kompletne Srbije, a zatim i održavanje konkurentnosti u domenu naše delatnosti. Inovacije u oblasti našeg poslovanja su naš imperativ i ono čime nas naši klijenti i prijatelji konstantno zadužuju.
LOKACIJE NAŠIH BENZINSKIH STANICA

BENZINSKE STANICE

Pogledajte sve naše benzinske stanice, pročitajte više o njima i saznajte gde se nalaze.

Svaka naša benzinska stanica je odlično opremljena i snadbevena. Uz to, u Bajinoj Bašti se u sklopu BS nalazi i automatiizovana autoperionica gde možete oprati Vaš automobil za par minuta i popiti piće u našem kafe baru...

BS Slatina

Benzinska stanica MIF PETROL Slatina, nalazi se u mestu Slatina, na magistralnom putu između Valjeva i Šapca.

Opširnije

BS Bajina Bašta

Benzinska stanica MIF PETROL Bajina Bašta, nalazi se na samom ulasku u grad. Ukoliko dolazite iz pravca Beograda, Valjeva ili Novog Sada, mi smo na samom ulazu u gradu sa leve strane.

Opširnije

BS Tara

Benzinska stanica MIF PETROL jedina je benzinska stanica na planini Tari. Nalazi se u mestu Kaluđerske bare, na samom ulasku na planinu, blizu centra…

Opširnije

BS Gmila Priseka

Benzinska stanica MIF PETROL Gmila Priseka nalazi se na putu ka Bajinoj Bašti iz pravca Beograda i Valjeva, na Debelom Brdu, sa leve strane puta…

Opširnije

BS Kostojevići

Benzinska stanica MIF PETROL u Kostojevićima se nalazi na putu od Užica ka Šapcu preko Loznice ili ka Beogradu i Valjevu, preko Debelog Brda…

Opširnije

Tražite posao?

Mi uvek zapošljavamo. Kontaktirajte nas i pošaljite nam Vašu biografiju.

Pratite nas na društvenim mrežama