VAŠ PRIJATELJ U NAŠEM KRAJU
Pozovite nas +381 31 856 184
Pišite nam mifpetrol@gmail.com
Posetite nas Gmila Priseka 87/1, Zarožje, Bajina Bašta

ELEKTRIČNI PUNJAČ

MIF Petrol Bajina Bašta > ELEKTRIČNI PUNJAČ
PRVI PUNJAČ ZA ELEKTRIČNA VOZILA U BAJINOJ BAŠTI

Punjač za električna vozila
u Bajinoj Bašti

Na benzinskoj pumpi MIF PETROL od sada možete dopuniti i Vaš električni automobil.

Naša kompanija je prva u Bajinoj Bašti koja je omogućila svim vozačima električnih automobila da dopune svoja vozila brzo i jednostavno.

Električni punjač je instaliran u saradnji sa Orion Telekomom, a na samom mestu za punjenje nalazi se i uputstvo za korišćenje. Orion e-Mobility mreža punjača za električna vozila pruža sigurnu pokrivenost, najveću snagu i maksimalnu brzinu punjenja za povećan domet.

0

kW snaga punjača

0

sata dostupnost

0

punjač u Bajinoj Bašti

Image
Image

Koraci prilikom punjenja Vašeg vozila

1. Skenirajte QR kod i preuzmite aplikaciju

QR kod se nalazi na tabli koju ćete videti kod punjača. Skeniranjem QR koda preuzmite Orion eMobility aplikaciju za Andriod ili iOS uređaj.

2. Korisnički nalog

Nakon što ste preuzeli aplikaciju i instalirali je na Vaš mobilni telefon potrebno je da kreirate korisnički nalog i dodate način plaćanja.

3. Povezivanje

Sada je potrebno da Vaše vozilo povežete sa punjačem. Uzmite punjač i na odgovarajuće mesto na Vašem vozilu ubacite punajč.

4. Skenirajte QR kod opet

Nakon što ste povezali punjač na vozilo potrebno je da opet skenirate QR kod pored mesta za punjenje i pritisnete dugme ZAPOČNI PUNJENJE u aplikaciji.

5. Završetak punjenja

Punjenje će prestati automatski nakon što se Vaše vozilo napuni na 100% ili ga možete Vi prekinuti u bilo kom trenutku putem aplikacije.

6. Kako da Vam prođe vreme?

Pošto je potrebno određeno vreme da se Vaš električni automobil napuni vreme možete provesti u našem kafe baru gde možete popiti Lavazza espresso.

Pratite nas na društvenim mrežama